Kavels

Tien ruime kavels:
Op het landgoed De Willigenhof zijn tien recreatiewoningen gerealiseerd. Voor deze woningen variëren de kavels in oppervlakte van 768 m² t/m 1645 m². De kavels zijn gelegen op een zeer fraaie landelijke locatie. Door de ruime opzet en de volwassen begroeiing rondom de kavels worden privacy en rust gewaarborgd. De kavels worden volledig eigendom en de toegangsweg wordt mandelig eigendom van de 10 kaveleigenaren.

Op elke kavel is een recreatiewoning gebouwd van 75 m². Wij nodigen u graag vrijblijvend uit om de modelwoning te komen bezoeken. Ervaar en ontdek ook de rust en ruimte van Landgoed De Willigenhof. Onder het tabblad prijzen treft u een overzicht van de prijzen van de kavels. De prijs hangt mede af van de ligging en de grootte van de kavel. In de luchtfoto hiernaast kunt u per kavel de ligging zien. In de prijslijst kunt u per kavel de grootte zien.

Als eigenaar van één van de luxe vakantiewoningen heeft u samen met de andere eigenaren ook gemeenschappelijke belangen, zoals het onderhouden en het in stand houden van de gemeenschappelijke weg en de riolering. Samen zorgt u ervoor dat het netjes blijft.