Vakantiewoningen

De woningen zijn reeds gebouwd op De Willigenhof. De woningen met landelijke uitstraling passen perfect in het buitengebied van de Hoeksche Waard. Er is gekozen voor duurzame materialen: hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en roeden in het glas, zwarte gepotdekselde planken, grijze borstwering en keramische dakpannen. Het ziet er schitterend uit, waardoor u maximaal kunt genieten van uw luxe afgewerkte vakantiewoning. Ook van binnen ontbreekt het bij deze vakantiewoning nergens aan.

De modelwoning is van alle gemakken voorzien, zoals een luxe open landelijke keuken met diverse inbouwapparatuur; vaatwasmachine, combioven, wasbak, koel- en vrieskast, gaskookplaat en afzuigkap, fraaie badkamer met douche en wasmeubel, apart toilet met fontein, 3 slaapkamers, cv combiketel en een zeer ruime woonkamer met vloerverwarming en openslaande deuren naar het terras met een schitterend uitzicht. Alles voor een heerlijk ontspannen verblijf.

Bent u nieuwsgierig geworden: Kom vrijblijvend eens rondkijken in de modelwoning Ritselaarsdijk 20a en ervaar de ruimtes in de woning en dit prachtige gebied. Na afloop van uw bezoek kunt u heerlijk wandelen of fietsen in de omgeving.